Mirror Mirror

Min lillesyrra fyllde år för inte allt för många dagar sedan, och då passade vi på att lassa upp med femton kilo chips och dipp och satte oss och kollade på filmen Mirror Mirror, som vi hört skulle vara bra och lite lagom rolig. 
Sedan vet jag inte om det är min lite halvdåliga humor samt kicken av de femton kilo chipsen som gjorde det, men filmen var faktiskt bra. Den hade lite romantik, rätt så mycket humor utan att bli för "sit-com" och man satt och smågarvade och tjockade sig. Rekommenderar att se den!.
 
trailer; 
 
 
nackdel; 
en grej som jag verkligen störde mig på var avslutet. Allt var bra. Lite flummigt ihopknutet kanske, svårt att förklara, men i alla fall, bra. Så avslutar de med den drygaste låten jag någonsin hört i hela mitt liv!
Jag dog en aning där och då. Men jag kan fortfarande inte få ut den ur huvudet. Mindfuck... (och lite Bollywood?)
 
 
Ja, som sagt;
rekommenderar filmen för er som vill ha en rolig och bra film med lite allt möjligt. Gillar hur tjejen inte var den där lilla, söta, oskyldiga flickan som behövde räddas, som det så ofta är. Hon kunde slåss för sig själv lixom. Och älskade Julia Roberts i den här filmen! Men ja... de hade ju kunnat hoppa över låten... 
 

Klassen

Har nu haft den första riktiga veckan här på Jälla. Alltså första veckan med riktiga lektioner. Det har gått hit och dit, upp och ner, bak och fram... Har mest varit väldigt trött, och jag, som inte är van vid långa lektioner längre än en halvtimme eftersom jag gick på kunskap, höll på att somna till rösten av vissa lärares samma, låga ton hela tiden...
 
Men det var inte det jag skulle prata om. Jag skulle prata om min klass. Eller klasser över huvud taget. 
Jag gillar min klass. Det är en hög sköna människor. Har faktiskt saknat lite att ha det så, en grupp som man spenderar hela dagarna med. Man har lektioner, rast, lunch m.m. samtidigt. Man lär känna varandra så mycket bättre. Så var det inte i Kunskap. Där träffade man sin "basgrupp" en halvtimme på morgonen och en kvart på eftermiddagen. Då var det bara en grupp människor man satt i samma rum med 45 minuter per dag. 
 
En annan sak som jag blev förvånad, bra förvånad, över var att några, efter bara några dagar, startade en facebookgrupp där alla i klassen gick med. Någonting som aldrig klassen i kunskap skulle ha gjort, varken i stockholm eller i uppsala. Vi blev aldrig så tighta som en grupp och ingen kom ens att tänka på det, inte konstigt så sällan vi egentligen träffades allihop.
Alla lägger upp bilder på sina maskiner och hästar (vi är häst- och skogklassen), byter telefonnummer och pratar. Ja jag vet att jag låter som en förskoleunge som är överentusiastisk om någonting så litet som en facebookgrupp. Men för mig är det viktigt att känna att jag är en del av någonting större och en gemenskap, som Q. Jag hade inte det de senaste fyra åren i skolan och nu när det här verkar bli bra så kan jag inte låta bli att bete mig som en fyraåring ;) 
Ska ge det några veckor till innan jag flippar ut helt, men som jag sa, det här verkar bli bra, det är en skön klass och jag är nöjd :) Happyface! 
 
ja, istället för en gammal vanlig bild från Jällas hemsida vid sådana här inlägg så får ni en bild på BAMBI :)
appropå ingenting lixom :) 

saknar mitt långa hår much??

O herre vad gammal bild haha XD På mig och min lillesyrra. Bjussar verkligen nu... Kommer nog att ta bort det här inlägget imorgon... Men jaja... 
hah, inte lite hår man hade ;) 
 

Hästar i dimma

Fotade lite "kvällsbilder". Egentligen var det inte meningen att jag skulle göra det men ja... mörkret kom och med den dimman så vad gör man? :) 
Varken orkar eller hinner lägga upp alla bilder (inte för att det blev så många bra ser jag nu på datorn, på kameran såg de schitbra ut...) men lägger upp en, oredigerad. Lite sneak peak sådär ;) 
 
och med det säger jag god natt :) 
 

Hemma -> andas -> stallet :)

fast ibland hinner jag inte ens andas...

Jag som tyckte att det blev stressigt när jag gick i kunskap. Då slutade jag kvart över två och steg in genom ytterdörren vid fyra, och usch vad stressigt det var att hinna med allting... Idag kom jag hem kvart i sex, och det kommer inte att bli mycket skillnad alla andra dagar. Imorgon kommer jag att komma hem runt kvart över sex... 
 
Egentligen skulle jag inte hinna blogga nu heller, utan jag skulle vara i stallet, men jag tänkte faktiskt att jag skulle fota lite på hestisarna idag. Lite för er och lite för mig, alltid kul med bilder... :) Men kameran behöver kanske en kvart till och ladda innan den (i alla fall som det står på den feta boken man fick till) borde vara klar. Det känns som om det är värt en kvart, eller vad tycker ni? 
 
Jag skrev ju i andra inlägget vad jag tänkte göra idag. Ja, markträning... Hah... Jag kan ju gå lite mer in på det bara för att jag hinner; 
Sacke tänkte jag köra löst. Lite lätt bara, lite inkallningar, löslongering m.m. Jag kan faktiskt inte skriva så mycket mer ingående, för att jag inte vet själv. Jag brukar bara kunna ge som en grov planering på vad jag ska göra så här innan. Sedan formar jag passet när jag känt igenom hästen och hur den känns och vad man kan/borde jobba med idag. 
Bambi ska longeras. Vi ska jobba med galoppfattningar, eller i alla fall galoppen. Sedan får vi se hur det går ;) 
Tiafia ska Daniela fixa med idag. Hon skulle ta ett lättare ridpass, tror hon skulle rida barbacka. Många fina bilder där ;) (förhoppningsvis med henne fortfarande på hästen... :P) 
och Bonnie var ju som sagt halt, så hon ska inte göra någonting idag. Ska bara kolla igenom henne. Se om det blivit bättre/sämre/likadant. Som sagt vet vi inte vad problemet är, och vi ringde veterinären och förklarade så ingående som möjligt, och han sa bara att låt henne stå några dagar och se hur det blir. Så ja, inte mycket annat jag kan göra, även fast jag hatar att inte kunna göra någonting. Hatar verkligen att det enda jag verkar kunna göra är att "vänta och se". Hatar att bara kunna glo medan hon går runt och visar tydligt att hon har ont och jag verkligen inte har någon idé alls vad fan problemet är! Mycket hat men det här är faktiskt det värsta jag vet! 
 
 
bjussar lite på en o så gammal bild på en o så omusklad häst, när vi precis fått hit henne. Nutte! :)

en kvart kvar...

Är klar till skolan men det är en kvart kvar tills jag borde cykla till bussen och eftersom det inte är varje dag jag blir belönad med en kvarts ledighet på morgonen så tänkte jag spendera den på att blogga... ;) 
Ja, jag kan ju berätta vad jag ska göra idag; 
idag ska jag först till skolan. Vi börjar tio idag, fast bussarna är inte så snälla så det blir "bara" en timmes sovmorgon... (okej typ en timme och tjugo minuter)...
 
gaaah nu har det redan gått fem minuter... 

okej, efter skolan ska jag hem då såklart, och sedan ska jag till hestisarna. Typ alla ska få träna lite "markträning". Förutom Bonniestackarn som är halt :( Ingen aning om vad det är, hon är varken svullen eller varm eller någonting någonstans, hon bara haltar, rätt så rejält, på h.b. Flicka liten... Hon får vila några dagar så får vi se om det ordnar sig... 
 
Ja... sedan ska jag väl sova... 
Har faktiskt fått mitt schema... och just fabian, nu kom jag på att jag inte har med mig det. Hah, tänk vad bra att jag satte mig och bloggade nu... :) Annars hade mitt schema legat kvar i mitt rum för allmän åskådning ;) 
 
nio minuter har gått...
 

Cykeln står på terrassen och väntar. Nypumpad i däcken faktiskt, det ni :) Intresseklubben antecknar... Men ja, brukar cykla mer på marken i vanliga fall så... Tror min cykel har en släng av pyspunka?? Kan vara kan vara... 
 
Ja, nu borde jag kanske ta mig utåt... Jag kan bjuda på en glader bild från Taize. 
Gruppen :) Man var i mindre grupper, typ "bibelstudiergrupper". 
 
ps; den som hittar mig i bilden är cool :) 
 
ps2; vill ni se fler bilder från Taize eller borde jag bara lägga ner det och gå vidare med mitt liv? ;) 

Nej, That´s it!

Den här låten är så jäkla (japp jag svor) sann! Vad kan man säga. 
Det är Nickelback´s If today was your last day, en låt som säkert alla har hört minst en gång förut. Annars har man nog levt under en sten de senaste åren... 
Tänker nog leva lite mer efter den här låten från och med nu... Mitt liv kanske skulle behöva lite mer sådant? 
En jä...ekligt bra låt i alla fall! 
 
 
 
 

Jälla dag 2

I fredags var den andra dagen jag var på Jälla. Första dagen var bara upprop, hälsa på människor, skriva på lite blanketter och inte så mycket mer. Vi var bara där någon timme eller två. Men den dagen upptäckte jag i alla fall att jag inte var helt ensam där, det var två människor som jag kände sedan tidigare. Vi konfirmerades samtidigt, men har bara träffats några fåtal gånger efter det. Men nu började de där också så det kändes skönt att ha några bekanta ansikten i alla fall. 
 
Andra dagen var lite längre. 
Min klass är en sammanslagning av de som går skog och de som går häst, och vi är runt 30 pers. Den här dagen var vi rätt så länge, väldigt länge faktiskt, och körde namnlekar och någon sammarbetsövning. Det verkar vara sköna människor i klassen så det här åren blir nog inte för tråkiga ;) Sedan hade vi en rundvandring runt gården. Vi kollade vart alla byggnader stod, men vi gick inte in i någon. Det är en stor gård så det fanns en del att se :) 
Träffade även några andra människor som jag pratade med och de verkade schyssta så just nu så är det inte så mycket att gnälla om :) 
Jag är positiv för nästa vecka. Imorgon måndag skulle vi köra brännboll, någonting jag kunde vara bättre på men det blir nog roligt. Men de andra dagarna kommer vi att ha som praktiskt och testa på alla inriktningar en halvdag var. Så att alla får testa alla inriktningar, så att man är helt säker på att man väljer rätt lixom. De ska bli roligt att få komma igång ordentligt. 
Som sagt har jag inte riktigt bildat mig en uppfattning än eftersom vi inte har kommit igång på riktigt, men jag ser fram emot nästa vecka och det är ju positivt så so far so good :) 
skolbyggnaden, som jag insett är så mycket större än vad den ser ut... 

Åsikter - prata utan att veta?

En sak som jag inte gillar är när folk pratar dåligt om någonting utan att egentligen ha tagit en del av det själv. När folk säger att t.ex. en plats är jättedålig och inte alls värd att besöka, och sedan när det väl kommer till kritan har de aldrig varit där själva utan har bara hört det från andra. 
Jag tycker att om man aldrig har tagit en del av något, t.ex. varit på det stället, så har man inte så stor rätt att säga att det är dåligt. 
 
Om någon pratar skit om någonting, när vi ändå har börjat kan vi gå vidare med att det är ett ställe vi pratar om, och verkligen smutskastar det här stället, t.ex. säger att maten är piss, servicen/människorna där är de mest ohövliga och idiotiska hittills och byggnaderna är fallfärdiga, då kan man ofta faktiskt ta det med en nypa salt. Visst, stället kanske inte var idealiskt enligt den här personen, men att människorna där är inkompetenta idioter utan liv kanske är lite att överdriva... 
Den här människan är troligtvis på dåligt humör eller någonting liknande, eller vill bara gnälla, och då får man som sagt ta det med en nypa salt. Men flera sprider bara vidare det här. Kanske är det coolt att ha lite "inside-info" på något ställe, och då blir det ju mindre trovärdigt om man nämner att man inte har varit där, så då döljer man det... Det tycker jag är så himla irriterande! 
 
För att dra ett rätt så tydligt exempel så tänker jag prata om skolan jag går på nu. Jälla. Nästan varje gång jag har nämnt att jag ska börja där så har folk rynkat på näsan. Några har sagt rakt ut att det är en dålig skola med dåliga lärare och bara allmänt dåligt. Andra har rynkat på näsan tills man frågar om det kliar eller någonting, och då svarar de att nej, de bara tycker att Jälla kanske inte är idealskolan. I vilket fall som helst verkar många ha åsikter om hur dåligt Jälla är. Men när jag väl frågar om de någonsin ens har varit där så blir svaret nej, men... 
 
Det här skriver jag inte för att försvara Jälla. Jag har bara varit där i två dagar nu, så jag är fortfarande neutral och väntar på vad som ska komma innan jag bildar mig en uppfattning. Men jag skriver det här för att jag stör mig så mycket på de människor som smutskastar Jälla, eller något annat ställe/någon annan eller vad som helst, utan att aldrig ha varit där eller träffat människan. Om någon skulle snacka skit om detta; okej, någon kanske inte gillar stället. Men snacka inte vidare skiten, kom i sådana fall, med en neutral sinnesstämning, bilda en egen uppfattning, och om du fortfarande inte gillar det, okej då vet du det. Det var det. Men då har du i alla fall kommit och själv tagit reda på vad det är, och inte bara skickat vidare någons skit som den kanske sa med värsta huvudvärken och överdrivet till 100. Det slutar aldrig bra... 
 
Haters gonna hate men jag säger vad jag tycker... 

Fail?

 Ofta på filmer brukar man ju använda sig av stuntryttare, då det inte är så jättelätt att hitta någon som både är en tillräckligt duktig skådespelare och duktig ryttare. Det fattar man ju. 
Men det är lite irriterande när de failar och man verkligen ser när stuntryttaren rider och när skådespelaren rider. 
I det här avsnittet av Heartland är det meningen att Victoria ska vara en jätteduktig dressyrryttare, och hennes häst Tango i toppklass. Men varje gång man bara ser Tango, eller om man ser dem på avstånd, ser man att det är en stuntryttare då han går väldigt fint. Men varje gång man ser att det är Victoria som rider så går Tango med halvlånga tyglar och är inte med. 
Inget illa mot Heartland, då det faktiskt är ett av mina favorit tv-program, och det är väl inte så jättelätt att klippa till allting, men ja... 
 
De visar dressyrpasset mellan 9.45 - ca 10.31.

Borta bra men hemma bäst?

Nu är jag hemma från käre Taize. Hade en väldigt rolig vecka med underbara människor och träffade många nya, klockrena personer. Så jag är mer än nöjd med veckan, den hade inte kunnat bli bättre! 
Kommer att berätta mer ingående om veckan och resan fram och tillbaka samt visa några bilder, men det får bli imorgon tisdag. (alltså om några timmar idag eftersom klockan är halv ett på natten) för nu ska jag sova ut lite (läs mycket)... 
Hoppas att ni har haft en bra vecka och tack för att de flesta av er fortfarande hänger kvar här trots mina depperioder :) Men nu känner jag mig redo och fräsh och nu jeklar börjar ett nytt liv. Jag ska bara sova först... ;) 

Bloggar jag läser.

Jag läser inte andra bloggar så jättemycket. Ibland kan jag kolla in på några random andra bloggar bara för att jag inte har någonting annat att göra, men jag sitter inte varje dag och följer allting. Men här kommer några bloggar som jag läser lite ibland; 
 
www.baraacarro.blogg.se
www.ponnysanning.se
www.carlssonpataket.se
www.fantasia.blogg.se
www.ridskoleryttare.blogg.se
www.goldenhorses.blogg.se
 
som sagt, inte varje dag, men ibland. Det kanske är någon som jag har glömt, men det är de här jag tänkte på nu. 

In tha bus

Det här inlägget är tidsinställt ^^
 
Nu när det här inlägget publiceras sitter jag på bussen. Det är en delfinbuss. Det innebär att vi sitter allihopa på övervåningen, har väskorna på "nedervåningen", och att det finns både toalett och "TV"-alltså där man kan se på film. Jag har ingen aning om vad vi kommer att göra när det här inlägget publiceras. Sova, kolla på film, spela gitarr och sjunga så att lungorna sprängs och den andra gruppen från Björklinge som delar buss med oss tror att vi är galna? Äta matsäcken, sova lite till? Det är väl det bussresan kommer att bestå av, så tråkigt men ändå mysigt :P (i en lagom lång stund ;) ) 
 
Om allt gick som det ska så åkte vi från Harbo imorse klockan tjugo över fyra, åkte till Björklinge och hämtade upp det andra gänget, som förhoppningsvis har lite humor om de ska sitta instängda med oss i 30 timmar för det behöver man, och sedan åkte vidare till Taize. Och om allt går som det ska lär vi vara framme imorgon ungefär mitt på dagen, kanske någon timme in på eftermiddagen. Jag kan inte fatta att jag gick med på att sitta i en buss så länge. Jag kommer att dö... Halvt bokstavligt och halvt bildligt talat.
 
Jag har ett problem, alltså helt ärligt. Sitter jag stilla för länge så får jag typ att det kliar i benen. Som när fötterna somnat och så har man precis "väckt" dem, och så gör det jätteont ett tag. Ungefär så fast ändå annorlunda, svårt att förklara. Och det blir ännu värre när jag är trött men inte kan somna för att jag bara är trött psykiskt men inte fysiskt.
Samt om jag sitter tight och inte kan sträcka ut benen eller kroppen helt. Då får jag som klaustrofobikänningar och minipanikattack för att jag inte kan röra på mig helt fritt, och då måste jag gå ut och gå någonstans, så jag kommer att spendera 30 timmar genom att gå fram och tillbaka på mittgången i bussen... Är det nu man ska säga FML? 
 
Vill bara också säga att jag har med mig min lilla söta kamera, så det kommer att bli några många bilder när jag kommer tillbaka. 
 
En sista grej; jag måste döpa min kamera. Den är så liten och söt så att den tvunget måste ha ett namn. Min mobil heter Sten, men jag tänkte att min kamera borde ha något lite mer fantasifyllt namn. Om ingen annan kommer på ett namn så kommer den få heta Kurt-Bert eller Greger.
Namnbomba! Vad ska kameran heta?! 
Tänkte faktiskt helt ärligt på Bengt, men det har jag redan döpt en kattunge till så det är upptaget. 
 
Världens flummigaste och längsta inlägg, men klockan är ett på natten när jag skriver det här, och jag är fylld med ångest för att jag inte har packat och bussen går från harbo om lite mer än tre timmar... Så jag skriver från mitt hjärta nu... 
Den där stunden då man har så mycket att göra så man bestämmer sig för att vila blogga istället...
 
 
dålig natthumor har nu nått en ny nivå...
bild på min lilla söta kamera, som faktiskt är större på den här bilden än vad den är i verkligheten ;) Jag gillar min lilla söta kamera :) 

köpt

Idag har jag köpt lite grejs, mest inför Taize imorgon men även till annat. 
 
Först åkte vi till granngården och köpte müsli och groov, och stor saltsten till hagen, flugmedel och en flughuva till Bonnie.
 
Sen åkte vi till ica-maxi där jag handlade lite grejs, bland annat matsäck till bussen dit, schampoo osv, och även på apoteket där inne där jag köpte alvedon (ifallatt) och solskyddsmedel (är det soligt i frankrike så är det soligt...) 
 
Och ännu lite senare tittade jag in till Forex och "köpte" (hur säger man?) några euro. Inte så lätt att handla med kronor i Taize kanske, eller vad vet jag? 
 
Efter det gick jag in till Lindex och köpte ett par shorts, tillräckligt långa för att man ska få ha dem i Taize utan att vara helt orespektlös mot andra, men ändå så att det är shorts så man inte går i långbyxor när det är varmt... 
 
Sist men inte minst kollade jag in på mediamarkt och köpte en liten, söt kamera :P Inte den bästa, men inte den sämsta heller, liten och söt. Har varken råd eller ork att gå runt med en enorm systemkamera, vill ha en liten som man kan ha i fickan när man går runt ;) 
 
Så avslutade man självklart på Max, fulländad dag :P 
 
Det är så jag spenderar min lön ;) Haha nej lyckades faktiskt krama ut kronorna rätt så bra så har mycket mer kvar än vad jag trodde :) 
 
 
 

Sista sekunden - som vanligt ;)

Idag ska jag iväg och göra lite sista - sekunden - inköp inför Taize. Jag åker från harbo imorgon klockan halv fem på morgonen. trött? 
 
Ska även iväg och prata med en annan tandläkare, som raspade Bonnie och drog ut en vargtand på Ricky för ungefär två år sedan, så ska vi se om hon har bättre lycka med Sacke. Säger inte att den här vi har nu är dålig, men han har blivit för ihopknippad med sprutor och dåligt att han knappt kommer i närheten av Sacke, och vid det här laget vill jag bara få det gjort. Det har dragits ut för länge, så vi ska se vad som händer om en helt ny människa, som även är kvinna vilket skulle vara lättare, försöker. Så ska prata med henne imorgon och se om hon vill försöka någon dag snart. 
 
Ska även prata med någon om en grej som jag inte ska nämna här nu, mohaha, men som ni får reda på ifall det blir bestämt :P Någonting som jag kanske ska börja göra. Den här saken planerade jag, och fick godkänt att börja göra förut, för kanske ett och ett halvt år sedan, med sedan ändrades det för mig och jag kunde inte göra det. Men nu är jag redo och vi får se om jag fortfarande får :P Ooh, spännande vah ;) 
Vad tror ni att det är? 
 
Så det är vad jag ska göra idag. 
 

världens fulaste bild på min bästa kompis Gregor. Ja, jag döpte honom Gregor...
Kollade igenom lite gamla bilder och hittade den här. Minnen... 

Westernridning?

Har faktiskt ett tag nu tänkt mycket på just westernridning.
För att vara helt ärlig så kan jag nog inte se mig själv som nästa Malin Baryard... Kommer att satsa så långt jag hinner nu på Sacke, men kommer mest att gå efter att ha roligt, tävla just för att vi båda tycker att det är kul och tävla högre för att vi båda tycker om spänningen och har tävlingshuvud. Och vem vet, jag och Sacke kommer nog att komma en bit innan jag fyller 18 och lära oss väldigt mycket. Men efter det? Om jag ska fortsätta på tävlingssatsning så blir det på storhäst, och jag vet inte hur mycket jag skulle vilja (och ha råd) att satsa på allting. Ridning är inte en billig sport, särskilt när man börjar komma upp till de högre tävlingarna och allt runtomkring...
 
Men jag skulle aldrig kunna sluta med ridning. Någonsin, av hur jag känner just nu. Ridning är en del av mitt liv och den och hästarna har hjälpt mig igenom mycket. Så jag tänker fortsätta med ridning och troligtvis bygga upp mitt liv runt hästar, särskilt då eftersom jag börjar på hästgymnasium nu. 
Men ja, det är just därför jag vill hålla på med hästar. För känslan och gemenskapen, långa uteritter, tävlingar men inte varje helg. Jag tävlar, men inte för rosetterna utan gemenskapen man känner med sin häst när man tillsammans tar sig igenom en bana som man för ett tag sen inte trodde att man skulle klara. 
 
Men jag vill inte bygga upp min relation med Sacke på vilka tävlingar som kommer näst. Jag vill inte ha den pressen att hela tiden behöva anpassa varje dag inför nästa tävling. Livet är rörigt och skitigt och jag vill att hästarna ska vara den delen av mitt liv som faktiskt är logiskt och lugnt och makes sense... 
 
Men ja, utöver allt det där men även lite pga det, så skulle jag vilja testa westernridning. Jag har bara ridit western en gång, på en ursöt liten ponny som hette Jane, men det har inte med det här att göra. Jag vill testa westernridning för att det känns som en grej som jag och Sacke skulle tycka vara roligt. Nu är jag inget pro på western alls, men det känns som om det är mer "naturligt". Haters gonna hate nu när jag skriver det här, men många väldigt duktiga hästmänniskor finns just inom westernridningen. Det känns som om man sätter hästarna mer först, som om NH är en större del i westernridningen och att det är någonting som skulle passa oss... Okej nej det går inte
Jag vill rida western och bli en NH-människa, so what!

problem; jag har inga westernskills/-kunskaper alls, och inte heller typ sadel jag kan låna eller något, Sacke tror jag har blivit riden western förut, men jag har ingen aning om ifall det är sant och i så fall hur mycket, och den enda som rider western i närheten är jag lite rädd för och jag tror inte h**n gillar mig :/ (haha long story...). Sen är jag väl lite rädd att göra någonting nytt själv, men ändå, jag vet inte vad/vem jag ska vända mig till. Tex om jag vill låna en sadel, eller vill lära mig mer om westernridning. Gaahh... vad ska jag göra?? 

RSS 2.0